Kansen creƫren en benutten. Het zit in onze natuur.

Jarola Group, een zelfstandig Nederlands familiebedrijf

In 1972 start Jan de Wilde met Wildkamp. Een firma gespecialiseerd in buizen, hulpstukken en bronfilters. In 1999 neemt zoon Gert-Jan de Wilde het bedrijf over en vernoemt de organisatie naar zijn kinderen Jarno, Robin en Laura. Jarola Group ontwikkelt zich door naar een kennis- en handelsplatform voor de technische markt. Sinds 2019 is de derde generatie actief in de organisatie. Jarno en Robin staan samen met Gert-Jan aan het roer.

Groot denken en aanpakken

Zoals Jan de Wilde ooit als ondernemer begon met het bedrijf in zijn tuin achter zijn huis, zo werkt Jarola Group nog steeds. We zijn ondernemers in hart en nieren met passie voor ons vak. We werken doelgericht samen en gaan altijd voor het beste resultaat. Hierbij focussen we ons niet op snelle transacties, maar op lange termijn relaties. Iedere partner brengt zijn eigen kennis en ervaring in.

Dat heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. Een organisatie met meer dan 600 medewerkers. Ruim 300 producenten die we als onze partners zien. Samen met hen bereiken we ruim 160.000 klanten. Samenwerken doen we op elk niveau.

2022 in cijfers

1.500.000+

orders

160.000+

klanten

300

producenten

75.000

zendingen via daglevering aan klanten

200.000

zendingen via nachtlevering aan Wildkamp vestigingen

14

vrachtwagens per dag voor klanten

100.000

pakketten verstuurd via pakketdienst

12.000.000

meter verkochte lengte-artikelen (bijv. buizen)

Verantwoord ondernemen

Ondernemen doen we met oog voor onze omgeving. We omarmen en ontwikkelen duurzame concepten, maken slimme combinatietransporten en we bouwen duurzaam. Zo heeft ons distributiecentrum dat in 2021 is opgeleverd een kwalitatief goede score. Daarnaast bouwen we aan menselijke relaties en zijn we betrokken bij onze mensen, klanten en relaties.

In 2007 hebben we Jarola Foundation opgericht. Hiermee ondersteunen we kleinschalige projecten, waar humanitaire hulp gewenst is. Meer over Jarola Foundation vind je hier.