17 september 2021 Distributiecentrum en logistiek

Update: Sleuteloverdracht nieuwbouw DC

Op vrijdag 17 september heeft de sleuteloverdracht van ons nieuwgebouwde distributiecentrum in Coevorden plaatsgevonden. Een mijlpaal, want daarmee kunnen wij het gebouw inrichten en op termijn in gebruik nemen.

De aanwezigen, waaronder de directie van Jarola Group, een delegatie van aannemer Aan de Stegge, enkele onderaannemers en het projectteam bouw, kregen na de overdracht een korte terugblik en rondleiding door het pand waarna er geproost werd op de goede samenwerking tijdens de bouwperiode.

Met deze sleuteloverdracht heeft de aannemer de werkzaamheden afgerond. Ook de stellingbouwer van de palletstellingen heeft inmiddels het pand verlaten. De bouwers van het OSR-systeem (order storage en retrieval) van Knapp zijn nog volop aan het werk met installatie, afwerken, inrichten en testen van het systeem en de bijbehorende rollerbanen. Binnenkort worden de 34.500 kratjes afgeleverd die gebruikt gaan worden in de OSR.

Rondom het pand wordt door de grondwerker nog de laatste hand gelegd aan het terrein en de infra. Zodra het verwarmingssysteem met de bodemlussen getest is en naar behoren werkt wordt ook het parkeerterrein geasfalteerd.

Video juni 2021: https://www.youtube.com/watch?v=25CZcAHyM-c